Persoane Juridice pot realiza plata comenzii prin:

  • Ordin de Plata dupa confirmarea comenzii (prin transfer bancar);
  • Plata de tip ramburs (la primirea produselor prin curier);
  • Plata online cu cardul.

Persoanele Fizice pot realiza plata comenzilor astfel:

  • Plata de tip ramburs (la primirea produselor prin curier);
  • Plata online cu cardul.

Cand se opteaza pentru plata comenzii prin transfer bancar, comanda se livreaza dupa realizarea platii (intrarea banilor in contul KLINEKO LINE). Dupa intrarea comenzii in sistem, se realizeaza o factura proforma care va fi trimisa pe emailul folosit la plasarea comenzii. Comanda se va livra dupa ce banii au intrat in contul KLINEKO LINE.

Plata online prin card bancar (Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro) –mobil Pay

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

Plata se efectueaza prin ramburs la livrare catre firma de curierat, dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre un reprezentant comercial al societatii SC KLINEKO LINE SRL.

Consumatorul declara a fi in posesia tuturor autorizarilor necesare pentru utilizarea modului de plata pe care l-a ales la validarea comenzii sale.

Societatea comerciala KLINEKO LINE S.R.L. isi rezerva dreptul de la refuza o comanda sau de a efectua o livrare venind din partea unui utilizator cu care a existat un litigiu anterior cu privire la efetuarea platii unei comenzi precedente. De asemena se poate refuza o comanda si in cazul in care: nu avem pe stoc produsul comandat, plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar, a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului, nu sunteti eligibil pentru a face o comanda - aveti sub varsta legala, etc.

Consumatorul este printre altele anuntat ca site-ul www.klineko.ro poate proceda la analiza si/sau la verificarea comenzilor efectuate pentru a lupta impotriva fraudei si in acest caz isi rezerva posibilitatea de a cere consumatorului orice act justificativ pe care il va considera util. S.C. KLINEKO LINE S.R.L. isi rezerva dreptul, la sfarsitul acestei proceduri de verificare, sa suspende sau sa anuleze orice comanda sau livrare, chiar si in cazul unei autorizari de plata emisa de organele financiare respective, in cazul in care aceasta analiza si/sau verificare ar putea lasa urme asupra caracterului fraudulos al comenzii in raport cu un tert.

S.C. KLINEKO LINE S.R.L. nu va fi in niciun caz responsabila in caz de utilizarea frauduloasa a oricarui mijloc de plata si care nu a fost detectat de catre aceasta procedura de analiza si/sau de verificare.